2013. június 22., szombat

WETEKOM DUAL IR KETTŐS SÁVÚ TÁVOLSÁGMÉRŐ 75m 3év G - Jelenlegi ára: 21 110 Ft


Állapot: bontatlan, eredeti csomagolásban
Szaküzletünk kínálatából, originál, bontatlan termék ÁFA-s számlával és 3 ÉV GARANCIÁVAL
MINDEN TERMÉKÜNK FIX ÁRAS,  AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓAK A "VEGYE MEG MOST" GOMBBAL!
JELLEMZŐK:
3 ÉV GARANCIA 
Német WETEKOM DUAL IR.
Speciális, digitális kettős sávú IR távolságmérő ( működési elve lentebb) 0, 6-18-75méter
A szállítás tartalma 2db készülék ( 1db méteróra, 1db céleszköz).
Állvány nélkül szállítjuk
Leírás: Egy sokoldalú eszköz, kezdőknek és profiknak. A professzionális felhasználók értékelni fogják a magas rendelkezésre állást, köszönhetően a beépített hőmérséklet-kompenzáció, valamint a robusztus feldolgozás. Függetlenül attól, hogy beltéri vagy kültéri használatra építéssel kapcsolatos ágazatokban, a WETEKOM DUAL ultrahangos távolságmérő mindig értékes társ.
Ultrahangos Távolság Measurer nélkül és cél eszköz beltéri és kültéri alkalmazásokhoz akár 75 m. Wetekom 2 1 / egy-és két üzemmódban.
    És anélkül céleszköz lehetséges.
    Anélkül cél eszköz Inhausanwendungen elmélkedés fal.
    A cél eszköz az otthoni és az out-house alkalmazások egyenletes fala reflexió vagy hiányzó fal elmélkedés.
    Mérje most a föld, kertek, virágágyások, legelők, telek, kiutat egyedül.
    Távolság mérés terület és térfogat számítás
Egyetlen mód / target eszköz nélkül
Különösen alkalmas a belsejében, ahol a kemény, sima felületre reflexió jelen van. Mint egy echo sounder elküldi az eszköz az emberek nem hallható ultrahang. Jelennek meg ezek például a célzott fal és vissza lehet dobni. Az időszakban a hanghullám a készülék kiszámítja a távolságot.
Dual mód / a céleszköz
Beltéri és kültéri. Gyakran előfordul, hogy a reflexió nem lehetséges, mivel a megcélzott tárgy, ami nem egy sima, kemény felületre, vagy nincs cél tárgyat érzékel. A kiegészítő használata a céleszköz pontos mérés lehetséges egyáltalán. Szintén részben akadályok engedélyezett, de a céleszköz láthatónak kell lennie. A távolságmérő Vége infravörös sugár a céleszköz. Ez a láthatatlan, az emberi fény váltja ki a cél készülék ultrahangos jelet. A távolságmérő veszi ezt a jelet, és értékeli az időt továbbítása a recepción.
Műszaki adatok
    Single-mode Útmérő 0, 5-18 m / mérési tűréshatárt 0, 5% 1 cm
    Dual-mode Távolság mérés 1 - 75m / mérési tűréshatárt 1-67, 5 m 0, 5% 1cm / mérési tűréshatár alatt 67, 5 m 75 m 1% 1 cm
    Működési tartomány 0-38 ° C
    5 előre beállított memória, 2 számítástechnikai gyorsítótár
    Self-kalibrálás, a felhasználó által nagyon könnyű
    Hőmérséklet-szabályozás ° C / ° F
    Meter, inch, láb, yard kapcsoló, alacsony energiaszint kijelzése
    Automatikus kikapcsolás 7 perc után
Méretek:
méteróra: 147 x 75 x 45 mm, súlya 185 g
Céleszköz: 120 x 70 x 32mm, súlya 170g
Szállítva Tragegurttasche, két 9V elemet és manuális német, angol
MŰKÖDÉSI ELV:
Kombinálva a mellékelt céleszköz mérések akár 75 méter lehet, így az épület mérete lehet meghatározni optimálisan és amikor együtt a belső mérés-szor lehet probléma, mert például, pontatlan falakat, így a céleszköz létre is hatékony jogorvoslathoz.
A művelet röviden:
Használhatja a ultrahangos távolságmérő használható két módban. A single-mode üzemmód ultrahangos távolságmérő JT-60 azzal az elvvel, reflexió mérést. A készülék küld az ultrahangos impulzus, és kapja vissza.
Kettős módban a munkálatok ultrahang EntfernungsmesserJT-60 a közvetlen mérés a fő egység és küld egy infravörös sugár a céleszköz. Ott, a céleszköz van kapcsolva, és jelet küld vissza a bőr ultrahangos készülék.
Attól függően, hogy a kulcs alkalmazásával végezzük a mérést a tetején a mérési eszköz vagy az alsó szélét. A mérések faltól falig, de logikus, hogy az intézkedés az alsó szélét. Ellenkező esetben a készülék 14, 7 cm hosszú, így a felmérés talpbetét mérés jön a következtetésre hozzáadásával 14, 7 cm, ami megfelel a mérést végzett alsó élek.
Ezzel a választás (talpbetét mérés) is, hogy nagyon pontos méréseket meghatározott területeken a szoba közepén. Továbbá, mérések asztal és bútor élek, nagyon lehetséges
A billentyűk "+", "-" és "x" tud végezni összeadás, kivonás és szorzás készült mért értékek.
Hajlam van 5 emlékek (M1 M5) és az "M" gombot, a megfelelő hely kiválasztása In vagy. Nyomja meg a "min" tárolható és derTaste "Mr" is villog, a kijelző tér letölteni tárolt mért érték blinkendemSpeicherplatzsymbol a mért érték.
Fontos, hogy a memória helyeket M1bis M5 tiszta Abspeicherplätze a távolságok, területek és térfogatok sind. Einzelne értékek valóban letölteni, de nem használható fürweitere számításokat a készüléket.
Ha azt szeretné, hogy számítások elvégzésére, mint a vonal összeadás / kivonás, terület számítás, hangerő számítás, akkor somuss a számítási Save "+" és "x"-szer dolgozni.
A minta mérési meghatározásához területet néz ki a következő példát:
Measurement1 "X" Measurement2 "X" = négyzetméter felületre. A sáv jelzi ebben az esetben az "m" a kijelzőn.
Ennek megfelelően a kötet számítás (hosszúság x szélesség x magasság) működik:
Mérés 1 "X" Measurement2 "X" Measurement3 "x" = köbméter helyet a mért tartalom. Után a készülék ebben az esetben is "m" a kijelzőn.
Nagyon hasznos az összeadás / kivonás vonFlächen és mennyiségét az ultrahangos távolságmérővel. Hierbei szükséges az első mérés után a felszíni vagy a kötet csak nyomja meg a "+" és "-" nyomja meg, majd a második felület vagy mérje meg a második kötet .
Példa felület felhalmozódás:
Measurement1 "X" Measurement2 "X" "+" Measurement1 "X" Measurement2 "X" "+"
Példa Flächensubtraktion:
Measurement1 "X" Measurement2 "X" "-" Measurement1 "X" Measurement2 "X" "-"
Mivel mind a hőmérséklet és a páratartalom is befolyásolja a mérési eredményt, az a ultrahangos távolságmérő JT-60 a beépített automatikus hőmérséklet kompenzáció.
Nagyon hasznos, ha változik a hideg a forró mess oldalak (vagy fordítva), a beépített Temperaturanzeige. Diese mutatja belső hőmérséklete ultrahang, és így segít becslésekor, hogy mikor kezdődik a csere mondta tér ismét a Messungnach.
További nagyon fontos eszköze istdie egyszerű kalibrálása lehetőséget a készülék. Ez volt kalibrálva 760mmHg atmoszféra (1bar) és 50% páratartalom mellett. Amennyiben alkalommal Siealso van durván eltérő értékek, így ez nagyon egyszerű kalibrálás lehetősége igen nagy előny
Postaköltség: feljebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás:  ennek a terméknek az esetében általában 2-21 munkanap. Mivel üzlet vagyunk,  ideiglenes hiány esetleg felmerülhet. Kérjük, tekintse meg üzletünk teljes kínálatát: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? ob=1&obd=1&us=LEGSZERX


Jelenlegi ára: 21 110 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 15:20
. WETEKOM DUAL IR KETTŐS SÁVÚ TÁVOLSÁGMÉRŐ 75m 3év G - Jelenlegi ára: 21 110 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése